NIJE LAKO SAČUVATI DOSTOJANSTVO I PONOS: Sanja Marinković otvorila dušu i ogolila se do koske, priznala sve ono što ju je SKUPO KOŠTALO!

Autor:

Zabava

12.07.2021

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka je otkrila sve šta ju je skupo koštalo.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Sanja

Voditeljka Sanja Marinković nedavno je otkrila na šta je najviše ponosna, ali i da li bi eventualno ponovila koju grešku „kada bi mogla sve ispočetka”.

- Žena ovog milenijuma u Srbiji definitivno sama plaća za svoje greške jer ljubav, a sve je u životu neki oblik ljubavi, nije matematika pa da lako sabiramo i oduzimamo svoja iskustva. Odnosi koje gradimo, bilo u poslu, ljubavi, prijateljstvu ili roditeljstvu, jesu neka vrsta edukacije i tako ih doživljavam - počela je Sanja, ali nije se tu zaustavila.

RepublikaFoto: printscreen/Magazin In
Sanja

- I nisam uvek bila odličan đak, bilo je ispita koje nisam položila, ali kako mi je rekla jedna moja gledateljka kada me nedavno srela na ulici: „Ćero, život ne da kako ti hoćeš, već okrene kako se nisi nadala”. Život me je neprijatno iznenadio prošle godine i zato će moje srce, nažalost, zauvek biti smanjeno za pola broja, ali duša, nadam se, neće. Ponosna sam na svaki trenutak u svojoj više od 25 godina dugoj karijeri i svakoga dana sebi postavljam nove izazove koji mi poslovni svet čine lepšim. Nemam osećaj kao da radim, već kao da sebe oplemenjujem novim saznanjima -  prenosi Alo.rs

Kako naglašava, nije lako trajati u javnom poslu četvrt veka, na našim prostorima.

- Kada se baviš javnim poslom na našim prostorima, nije lako da traješ četvrt veka, a sačuvas ponos i dostojanstvo. Oduvek sam se trudila da ostanem dosledna svojim uverenjima, ali sam neke svoje greške, nesmotrenosti i osude skupo platila - zaključila je Marinkovićeva.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Sanja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Sanja Marinković progovorila o Staniji i Ivi Grgurić!

 

Komentari (0)

Loading