PRODAO GA I VILANDER: Posle OVIH REČI Federeru ostaje samo PENZIJA!

Autor:

Sport

08.07.2021

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će se Švajcarac povući posle neuspeha na Vimbldonu?

RepublikaFoto: Tanjug/AP, Starsport
Mats Vilander i Rodžer Federer

Šveđanin Mats Vilander ocenio je da se ostali igrači više ne plaše Rodžera Federera, pa da im je sada znatno lakše da ga savladaju.

Švajcarac je poražen od Hurkača u četvrtfinalu Vimbldona, a opšta ocena javnosti je da je "zreo" za penziju, odnosno da su mu šanse da osvoji neki od najvećih turnira svedene na minimum.

Kada ne odigrate dovoljan broj mečeva, onda vam fali samopouzdanja. Kada vas forhend ne služi, nije lako osloniti se na ostale udarce kada vam najjači ne radi kako treba. Faktor zastrašivanja bledi kada je reč o Federeru. Ali pre svega treba istaći da je Hurkač odigrao neverovatan meč i zasluženo je pobedio - istakao je Vilander.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hurbert Hurkač srušio Rodžerove snove

Podsetimo, Fedeks je tokom karijere stigao do 20 Grend slem trofeja, a pehar u Londonu mu je bio glavni ovosezonski cilj, posle povratka na teren nakon dvostruke operacije kolena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading