SKANDALČINA NA VIMBLDONU: Čovek koji je PROVOCIRAO Novaka na konferenciji nije NOVINAR, namera mu bila da izbaci Đokovića iz takta!

Autor:

Sport

08.07.2021

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je prošao u polufinale Vimbldona, a na konferenciji za novinare posle meča sa Fučovičem dogodio se svojevrsni skandal.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Đoković se na početku konferencije za medije suočio sa velikom neprijatnošću, kada je dobio jedno od najgorih pitanja ikada.

Kakav je osećaj biti loš momak svih ovih godina dok pokušavate da stignete (po broju Grend slem titula) Federera i Nadala - glasilo je pitanje.

Ipak, kasnije se ispostavilo da ovo pitanje nije postavio novinar. Reč je o Vilijanu Vajnbaumu, producentu čuvene ESPN televizije, koja ima TV prava za Vimbldon.

On je pokušao da izbaci iz takta srpskog tenisera i izvuče neku oštriju reakciju, ali to mu naravno nije pošlo za rukom.

- Ne smatram sebe za lošeg momka. Mislim, to je vaše mišljenje. Niti jurim nekoga, ja pravim svoj put i svoju istoriju. Privilegovan sam da budem deo istorije ovog sporta - šmekerski mu je odgovorio Novak.

Sportski novinari širom naše planete zgranuti su pitanjem koje je postavljeno Đokoviću, a čak je reagovao i Amerikanac Ben Rotenberg. On je tokom ranijih meseci i godina često kritikovao Novaka, ali je ovog puta bio na strani najboljeg tenisera sveta.

Pozdrav Novače, ja ne mislim da si loš tip - rekao je Rotenberg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading