(VIDEO) TOŠIĆ SE POJAVIO NA KARLEUŠINOM NASTUPU, IZBIO ŽESTOK SKANDAL: Obezbeđenje iskočilo ispred fudbalera, A ONDA JE NASTAO HAOS!

Autor:

Zabava

08.07.2021

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izbio skandal na Karleušinom nastupu!

RepublikaFoto: Republika
Duško Tošić

Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić su konstantno u epicentru zbivanja zbog raznih afera i skandala, istinu o braku kriju kao zmija noge iako svako malo isplivavaju razne prljavštine, a oni ćute i daju još više mogućnosti da se javnost zapita šta je zapravo istina.

Retko kad se pojavljuju zajedno u javnosti, tako da su takve i slične situacije šok za sve, te je skandalozna situacija od noćas sa strane popularnog fudbalera koji se pojavio na Karleušinom nastupu zgranula sve.

Naime, s obzirom na to je vreme noćnih izlazaka zbog smanjenja pandemije produženo, JK je sinoć imala nastup na popularnom prestoničkom splavu, na koji je jedan od specijalnih gostiju bio i njen suprug Duško koji se pojavio u društvu obezbeđenja.

Na samom ulazu na splav, novinari su pokušali da ga usnime, a jedan iz njegove ekipe gorila je izleteo ispred novinarske ekipe, viknuo i zabranio snimanje te je nekolicina ljudi koji su bili ispred bila frapirana nemilom scenom.

- Ne nemoj, alo, alo ne snimaj-  Gorila iz obezbeđenja Duška Tošića skočio i zabranio snimanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO KRISTIJAN I KRISTINA: Vodili smo ljubav 24 sata, možda uskoro dobijemo bebu!

Komentari (0)

Loading