PENZIJA? Federer progovorio o Tokiju i kačenju reketa o klin

Autor:

Sport

07.07.2021

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarski teniser pričao o daljim planovima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

Rodžer Federer nije uspeo da se plasira u polufinale Vimbldona pošto je bolji od njega bio poljski teniser Hubert Hurkač.

Osvajač 20 grend slem titula će uskoro napuniti 40 godina, pa je novinare posle ispadanja od Hurkača zanimalo da li je to bio njegov poslednji meč na Vimbldonu.

Stvarno ne znam. Moram da se regrupišem i dobro razmislim o svemu. Moj cilj je oduvek bio da igram Vimbldon i pokušam da osvojim još jednu titulu. Ove godine sam uspeo da dođem i zbog toga sam vrlo srećan. Prošle godine smo imali pandemiju koronavirusa i Vimbldona nije bilo. Moram da odmorim nekoliko dana i odlučiću da li ću igrati na Olimpijskim igrama - istakao je Švajcarac.

U istom ritmu je nastavio Federer, a glavna tema je bila penzija.

Ne idem još u penziju. Kada ste u procesu u kojem sam ja, morate da idete polako, ne možete iz koraka da preskočite planinu. Vimbldon je bio prvi korak. Sada je sve gotovo i moram da sednem, razmislim i odmorim se. Moram da vidim kako moje telo reaguje, u kakvom je stanju um i kako su mi kolena. Videli smo u Haleu protiv Fefliksa i danas protiv Hurkača da se mučim s vremena na vreme. Moram da odvojim malo vremena i donesem prave odluke. Cilj je da igram - poručio je Rodžer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading