NE ZNAM DA SU PRODALI GRAND! Lepa Lukić oplela po estradnim prijateljima: Brena i Saša me nisu zvali na žurku!

Autor: Goran DOLJANČEVIĆ

Zabava

08.07.2021

06:30

Lepa Lukić oplela po Breni i Saši.

e-stock agency
Lepa Brena i Saša PopovićKraljica folka Lepa Lukić ostala je zatečena kada je saznala da su njeni estradni prijatelji Lepa Brena i Saša Popović prodali "Grand produkciju" za 30 miliona evra, a da je nisi ni obavestili o tome niti pozvali na gala slavlje organizovano nedavno tim povodom. 


Na žurki je bilo dosta estradnih zvezda, ali Lepa je izostala, pa sada za Srpski telegraf otkrila i šta je pravi razlog. 

Lepa: Šta imam da im čestitam kad me nisu ni obavestili o tome 


- Ja nisam čula da su ga prodali - bila je zgranuta Lukićeva, a onda je imala jasnu poruku za Brenu i Sašu: 
 
- Ne znam ja da su prodali "Grand"! Nisam ništa čula o tome. Da sam čula, verovatno bih čestitala. Sad sam čula od vas. Ko je kupio? Je l' mene neko zvao? Nije! Šta imam da im čestitam kad me nisu zvali. Pa je l' tako? 

youtube.com/ Grand Production
Lepa Lukić

 Poznata pevačica izvorne narodne muzike otkrila je za naš list i da, uprkos tome što je vakcinisana, još ne planira da počne s nastupima poput većine kolega pošto za tim nema potrebe jer ima dovoljno novca od primanja. 

youtube.com/printscreen
Saša Popović

 

- Pa neka su drugi krenuli, ja neću. Ne moram da pevam. Imam primanja. Imam i ovu normalnu penziju veliku pošto sam dobila s velikom osnovicom status istaknutog estradnog umetnika, dobila sam i nacionalnu penziju. Plus imam velika primanja i iz Kanade, pa mi nije nužno da pevam iako ja volim da pevam. Još ne mogu da idem u Kanadu jer tamo nije dobro. Ja sam primila kinesku vakcinu, a oni nju ne priznaju - zaključila je Lepa. 
 
Prinscreeen

Ne pada mi na pamet da plaćam da pevam 


 
Lukićeva ne vidi više smisao ni da ulaže novac u nove projekte. 
 
- Ništa ne spremam novo. Šta ću da spremam. Šta u ovoj gunguli da se snima? Imam jednu super pesmu. Ali neću, bre, da plaćam nikome više ništa iz principa. Treba meni da plate. Poklone oni meni pesmu. Ali gde je kasnije programer, studio. Ne pada mi na pamet da plaćam da pevam. Nije mi nužda. Ja živim od svojih pesama. Možda bih snimila jednu pesmu ili dve. Ali album više ne. Ko ti više sluša CD. Sve imaju na Jutjubu - bila je iskrena pevačica u razgovoru za Srpski telegraf.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading