KVARE DOŽIVLJAJ: Ovih PET grešaka NIKADA ne smete praviti tokom INTIMNIH ODNOSA!

Autor:

Lifestyle

07.07.2021

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Činjenica je da određeni potezi ili pomagala koja koristimo mogu uticati na užitak i zabavu tokom vođenja ljubavi.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Iako većina njih donose sa sobom pozitivan utisak, neke mogu delovati loše.

Kako biste maksimalno uživali sa svojim partnerom, bilo bi dobro da znate koje stvari nikada nije dozvoljeno raditi u krevetu.

Potceniti rizik od polno prenosivih bolesti

Pitati partnera da li se testirao na polne bolesti nije dovoljno da se zaštitite od moguće zaraze. Seksualni odnosi bez prezervativa povećavaju rizik od dobijanja takvh bolesti.

Koristiti istovremeno lubrikante na bazi ulja i kondome od lateksa

Ako koristite prezervativ od lateksa, nemojte da koristite i lubrikant na bazi ulja, uključujući i prirodne lubrikante poput maslinovog ili kokosovog ulja jer će ulje oštetiti lateks i prezervativ neće biti delotvoran. Najbolje je da koristite lubrikant na bazi vode.

Koristiti neadekvatna seksualna pomagala

Izaberite pomagala koja isključivo vama odgovaraju. Za igrice u kreveru dobro je da korisite jedino pomagala napravljena specifično za korišćenje tokom odnosa.

Požurivati partnera da doživi vrhunac

Preveliko fokusiranje na doživljavanje vrhunca može stvoriti napetost među partnerima, zbog čega ni vođenje ljubavi neće biti dobro. Dešava se da neko od partnera ne može ponekad da dođe do vrhunaca i to je sasvim u redu. Ali, nikako nije u redu da forsirate partnera po tom pitanju.

Pokušavati stvari koje su previše za vas

Isprobavanje novih poza i eksperimentisanje je uvek dobrodošlo, ali i tu morate imati određenu granicu. U nekim pozama, koje nisu adekvatne za vas, se možete povrediti. Zbog toga nove poze uvek isprobavajte postepeno, prenosi Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading