MUK NA VIMBLDONU: Ništa od FINALA Đoković - Federer!

Autor:

Sport

03.07.2021

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se stručnjak i jasno izneo svoj sud.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer i Novak Đoković

Patrik Muratoglu, trener Serene Vilijams i Stefanosa Cicipasa, izjavio je da "ne može da zamisli" da Rodžer Federer odigra finale Vimbldona protiv Novaka Đokovića u pet setova, s obzirom na formu u kojoj se trenutno nalazi.

Zaista mi je teško da zamislim Federera da igra pet setova, u ovoj formi u kojoj je, u ovim godinama u kojima je. Ako se desi iznenađenje oko pobednika na Vimbldonu, prirediće ga neko od mlađih igrača, iz nove generacije - ocenio je Muratoglu, pa poentirao:

RepublikaFoto: Tanjug/M.Baker

Pošto nema Rafe Nadala i Dominika Tima, put je dodatno olakšan Đokoviću, čini ga još većim favoritom. Jako je teško nositi se s njim. Novak je super favorit - zaključio je Patrik Muratoglu.

Podsetimo, Nole i Rodžer su se sastali u epskom finalu 2019. godine, kada je Srbin slavio sa 3:2. Sudeći po Muratogluovim rečima, to se neće ponoviti...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vujadin

03.07.2021 18:21

Super je on stručnjak, videlo se na Rolan Garosu, bio je siguran da Nadal uzima trofej.