GOTOVO JE ZA SVA VREMENA: Đoković do nogu POTUKAO Federera i Nadala i postao najbolji IKADA!

Autor:

Sport

03.07.2021

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Australijanac i izazvao buru u svetu tenisa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković, Rodžer Federer i Rafael Nadal

Bivši šampion Vimbldona Pat Keš ocenio je da je trka za najboljeg tenisera u istoriji već okončana, odnosno da je srpski igrač Novak Đoković uveliko ispred dva najveća konkurenta, Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Međusobni rezultati su značajni. Ako želite da odlučite ko je najveći igrač svih vremena, morate da imate bolji rezultat u skoru sa svojim najvećim rivalima - poručio je Australijanac, pa se potom detaljnije pozabavio temom "GOAT".

Sveukupno, kao igrač koji je u stanju sve da uradi, Rodžer Federer mora da bude u tom krugu. Nadal, naravno, je oduvek igrao veoma dobro voleje i koristi ih izuzetno dobro. Ne tako u kasnijim godinama, jwer njegova taktika nikad ne bi nanela problem Federeru. Ali Novakov ritern, servis i osnovni udarci na sporijim travnatim terenima, kakvi su danas, jesu i po meni, mislim da je šteta što su ih tako usporili. Ili su loptice sporije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Već je najbolji ikada - Nole sa vimbldonskim peharom

Keš je analizirao i promenu načina igre u Londonu, gde više ne dominiraju servis volej igrači, kao nekada.

Tereni su tako dobri da oni više ne daju prednost servisu i voleju. Ritern je kao da igrate na betonu i svi dobro znamo koliko je Novak jak na toj podlozi. Nije više velika razlika u stilu igre, ako je uopšte i ima - zaključio je Pat Keš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading