(FOTO, VIDEO) NE PLANIRAM DRUGO DETE HOĆU SVETSKU KARIJERU: Didi Janković šokirala izjavom, USPELA SAM, NE MORAM NIKOME DA SE JAVIM!

Autor:

Zabava

03.07.2021

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Didi Janković krstila je ćerku Dajanu, pa u intervjuu sa pripadnicima sedme sile otkrila svoje dalje planove, kao i to kako naše običaje shvataju poznate, svetske zvezde, poput Lejdi Gage.

Foto: Republika
Didi Janković sa ćerkom Dajanom

Didi Janković, danas u Crkvi Svetog Marka u Beogradu krštava ćerku Dajanu, a kako je bila veoma raspoložena zbog današnjeg dana, ekipi našeg portala dala je intervju, te otkrila kakvi su joj dalji planovi i kako napreduje njen put slave u Americi.

Ponosna majka je priznala da je veoma uzbuđena, te da je za njih ovo veoma bitan dan.

Didi je rekla da ne veruje da će ćerku pustiti da ide njenim pevačkim stopama, jer je to veoma težak put kako kaže, ali da će je podržati u svim njenim željama i odlukama koje bude donosila, a na pitanje da li će Dajana dobiti uskoro brata ili sestru, pevačica je rekla:

Foto: Republika
Didi J sa ćerkom Dajanom

- Ne planiram za sada ništa, prvo planiram da osvojim ceo svet, pa onda pričamo o tome.

Pevačica je otkrila i da često priča sa svetski zvezdama poput Lejdi Gage i da oni ne  mogu da shvate razlike u običajima, te da ona zbog toga kada je u Americi slavi oba Božića.

Foto: Republika
Didi Janković sa suprugom i ćerkom Dajanom

Na pitanje da li će se promeniti kada bude postala svetska zvezda broj jedan, Didi je rekla da se to neće desiti i da je ona uvek ista:

- Ja sam i te kako uspela da nikome u Srbiji ne bih morala ni da se javim da hocu, s obzirom na to da sam ostvarila velike rezultate koje ni jedna zvezda u Srbiji nije ostvarila - pa na komentar da joj to i dalje narod kod nas ne priznaje, dodala:

- Mene baš briga što mi ne priznaju, rezultati su tu, vide se, to je očigledno, a sad ko kako misli, meni to zaista nije bitno, ja ću uvek biti normalna i prizemna - rekla je Didi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragana

03.07.2021 18:01

?????