(FOTO, VIDEO) DIDI JANKOVIĆ STIGLA NA KRŠTENJE: Pevačica slavi prvi rođendan svoje mezimice, a ovaj dan krunisaće najsvetijim činom!

Autor:

Zabava

03.07.2021

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Didi Janković i njen suprug Danijel, proslavljaju prvi rođendan ćerke Dajane, a ovaj divan dan iskoristiće i da krste svoju mezimicu.

RepublikaFoto: Republika
Dijana Janković krštava ćerku Dajanu

Pevačica Dijana Janković će sa svojim suprugom Danijelom Rokvićem, danas u Crkvi Svetog Marka u Beogradu krstiti ćerkicu Dajanu, kojoj je ujedno i prvi rođendan.

Naime, Dijana i Danijel će današnji dan kada njihova ćerka proslavlja svoj prvi rođendan, krunisati najsvetijim činom, krštenjem. Ponosni roditelji su stigli sa svojom mezimicom pred crkvu u kojoj će se krštenje obaviti.

 

 

Didi kao i uvek izgleda odlično, ali ipak, joj je danas svu slavu pokupila mala Dajana, koja izgleda prelepo u beloj haljinici koju joj je mama odabrala za današnji dan.

Foto: Republika
Dijana i ćerka Dajana

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jeremija

03.07.2021 12:46

A, kad ćera neće da zaspi onda je Didi vozika kućnim liftom gore-dole.