SRĐAN ĐOKOVIĆ ZAGRMEO: Zašto su Srbi GENOCIDAN NAROD, šta Zapad ima PROTIV NAS?!

Autor: Republika

Sport

21.06.2021

21:14

Otac Novaka Đokovića je prokomentarisao odnos Zapada prema njegovom sinu Novaku.

ST/Nemanja Pančić
Srđan i Dijana Đoković

Srđan ističe da je Novak blago ne samo Srbije, nego i regiona:

- Nije ponos srpskog naroda, već svih naroda u regionu. Svi ga cene, vole i poštuju. On ceni i poštuje sve narode iz bivše Jugoslavije i nikoga ne razdvaja. On im pomaže, kao što je pomogao i Italiji - rekao je Srđan u emsiji "Dnevni red" na B92.

Novak u utorak startuje turnir na Majorki, gde će učestvovati u dublu:

- Trebalo je da ode u Vimbldon, ali morao je da bude u mehuru, pa je zato otišao na Majorku, gde će igrati u dublu. Otići će potom u London, ali tada će morati da bude u balonu, neće moći da viđa porodicu.

Zašto ljudi širom sveta više navijaju za Federera i Nadala?

- Čime smo mi kao narod i zemlja zaslužili ovakav odnos Zapada prema nama? U istoriji smo uvek bili na pravoj strani. Ti što su bili na pogrešnoj strani više su cenjeni od nas. Mi nismo genocidan narod, mi smo deo stare evropSke civilizacije. Bilo je grešaka sa svih strana, zašto smo samo mi genocidan narod? Pa, nismo. Što se tiče toga da li Novaka vole ili ne vole, to je verovatno zato što ga je izmislila engleska buržoazija. To je njihov sport, a u tom sportu je jedan Srbin najbolji na svetu već 10 godina. Novak nijednim svojim gestom im ne daje razlog da se tako ponašaju prema njemu. Za njega je čitava Evropa jedno selo, jedan grad, jedan narod.

 

Komentari (3)

Loading
XY

22.06.2021 08:04

Novaku svaka čast, biće da je povukao na majku. Ovaj lik je užasno iritira svojim stavovima, prepotencijom .....

Luka

22.06.2021 11:04

Na vaše pitanje zašto tolika neprijateljstva prema srpskom narodu,uzrok leži u dalekoj pošlosti začetak je klerokrugovima austrijske monarhije ,a nastavlja se ,jer se niti intelektualne niti političke strukture Srbije nisu složno uhvatile u raspravu sa nosiocima tendecionih laži i propagande.Presednik Vučić je prvi čovek ,koji nešto pokušava,ali nažalost intelektualna elita Srbije iz nemara i komoditeta ne pruža mu mu potrebnu podršku.

cardak 75

22.06.2021 11:34

SRBI SLAVITE SVOG U OVIM VREMENIMA NAJBOLJEG AMBASADOR SRBIJE .PODRZAVAJTE A OVI STO DAJU MINUSE SU TUZNE NESRETNE SPODOBE ,OSTAVITE IH DA CRKNU OD MUKE!