DEČAK (8) SA VRAČARA KOGA SU MAJKA I OČUH SUROVO ZLOSTAVLJALI, KONAČNO SA OCEM! Žestoki momak preti osvetom!

Autor: Republika

Hronika

21.06.2021

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Branković Lepi, otac dečaka koga je, kako se sumnja, prošle nedelje na Vračaru u Beogradu pretukao Mirsad M., dečko njegove majke Katarine M., koja je navodno nasilje nemo posmatrala, kaže da je preuzeo brigu o mališanu.

RepublikaFoto: printskrin
Branković sa sinom pre tri godine

Branković kaže da njegov sin nije samo jednom dobio batine od očuha, već da je Mirsad M. maltretirao dečaka duže vreme.

Neću im oprostiti

- Sina dugo nisam video jer je njegova majka tako htela, a za batine sam saznao od prijatelja koji su to videli u medijima. Poludeo sam kada sam saznao! Lako je tući tuđe dete, mada ja nikada ničije dete nisam ni pipnuo. Ovom mamlazu neću oprostiti, ali ni njoj - kaže Branković za Kurir.

Kako nam je objasnio, po saznanju da mu je dete žrtva nasilja, odmah je otišao po njega.

- Vidim koliko je namučen. Malo mi je pričao o torturi koju je preživljavao više od godinu dana. O tome svedoči i to što se usred noći trgne i uplaši. Kad shvati da je pored mene, zagrli me. Srce mi se cepa - iskren je dečakov otac.

On dodaje da mu je mališan ispričao šta se tačno desilo 15. juna u parku na Vračaru, kada je poslednji put dobio batine i kada je sam otišao u policiju i prijavio zlostavljanje. Posle toga njegovi majka i očuh su uhapšeni.

- Slučajno je video majku dok je išao po sladoled. Kako je dugo nije video, potrčao je ka njoj i počeo da je grli. Mirsad mu je tada rekao da se skloni, ali kako dete da se skloni od majke? Mirsad ga je odgurnuo, pao je na pod. I tu se nije zaustavio, nego ga je uhvatio za majicu i podigao sa poda i počeo da ga davi. Još ima modrice na vratu i na rukama. Majka je sve vreme ćutala. Ostavili su ga tako uplakanog i otišli - prepričava Branković reči koje je čuo od povređenog sina.

Kako dodaje, dečaka svaki dan vodi u školu i vraća ga kući.

Bio u voždovačkom klanu

Zoran Branković Lepi devedesetih godina bio je pripadnik voždovačkog kriminalnog klana. Kako tvrdi, poslednjih godina se povukao iz kriminalnih voda i živi mirno.

- Zaposlio sam se i radim u jednoj privatnoj firmi. Uzeo sam nekoliko slobodnih dana kako bih bio sa malim, ali mogu da brinem o njemu i to iz sveg srca želim. Imam starijeg sina od 25 godina, on je već svoj čovek. Pošteno živi svoj život. Ovom malom sam potreban sada i biću tu za njega - rekao je Branković.

- Dobar je učenik, ima četvorke i petice. Izuzetno je inteligentan, a sada je srećan. Pričao mi je da su ga vodili kod Mirsada kući i da ta kuća nema struju, ni vodu. Ovde ima sve što je detetu potrebno za normalan život - kaže otac i nastavlja:

Udarci u glavu

- Terali su ga da puši cigarete i da pije pivo. Kaže mi da ga je Mirsad stalno udarao u glavu i da nije smeo ništa da mu kaže - priča Lepi i dodaje i da je pitao sina zašto ga ranije nije zvao da dođe po njega.

- Objasnio mi je da mu majka nije dozvolila. Pričala mu je kako sam ja alkoholičar, a nikada nisam pio, kako sam loš čovek i kako ne želim da ga vidim. Strašno! Godinama unazad sam tražio da vidim dete. Pisao sam i Centru za socijalni rad, ali mi niko nije odgovorio - kaže Branković.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading