KAKAV UDARAC ZA NADALA: Teniska legenda PONIZILA ŠPANCA zbog Đokovića i Federera!

Autor:

Sport

19.06.2021

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendari Rod Lejver je navukao gnev Španaca i avijača Rafaela Nadala pošto ga je izostavio iz kokurencije za titulu najboljeg tenisera svih vremena!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Rafael Nadal

Đoković, Nadal ili Federer je pitanje na koje ćemo dobiti odgovor kada ova trojica velikana odlože rekete, a do tada nam ostaje da brojimo glasove za svakog pojedinačno.

Slavi Australijanac je potpuno zaboravio na Rafaela Nadala i priznao da favorizuje Đokovića i Federera.

Trenutno daje prednost Švajcarcu.

- Mnogi misle, kao i ja, da je Federer najbolji teniser u istoriji. Ali, Novak gradi svoj učinak, tako da mora da se obrati pažnja na njegovu karijeru. Morate ga staviti u grupu sa najboljim igračima. Mora da bude tu- rekao je Lejver.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rod Lejver i Novak Đoković

Potom je Australijanac konkretnije prokomentarisao igru Novaka Đokovića.

- Voli izazove i uvek je spreman za njega. Njemu se to sviđa. Retke su situacije kada Đoković ne igra svoj najbolji tenis. On je drugačiji igrač. Veoma je jak mentalno. Kada kasni gem ili dva u petom setu, to njemu ništa ne remeti. Nastavlja da se bori- rekao je Lejver.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading