(FOTO) NADAL KRADE NOVAKU FORE: Španac UHVAĆEN NA DELU, počeo da misli kao Srbin!

Autor:

Sport

10.06.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafael se na Rolan Garosu opušta uz "Ne ljuti se, čoveče", što je Đoković radio u Rimu i ove i prošle godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal i Novak Đoković

Rafael Nadal kopira Novaka Đokovića i krade mu fore u nameri da bude bolji od njega! Novak Đoković je pre mesec dana, tokom učešća na mastersu u Rimu, posle meča sa Tejlorom Fricem, pričao o mnogim temama, a novinare je zanimalo kako se opušta pred izlazak na teren ili kada mu se susret prekine zbog kiše ili iz nekog drugog razloga. Tada je najbolji teniser sveta otkrio da mu najviše pomažu društvene igre.

- Igrao sam sa svojim timom jednu društvenu igru, nije bio uno, bila je druga igra, parćizi (u Srbiji poznatije kao ne ljuti se, čoveče), koju igramo ovih dana - rekao je tada naš as.

Nole u Rimu: Igrao sam sa svojim timom jednu društvenu igru, nije bio uno, već parćizi

Baš taj Noletov recept oko relaksacije ukrao je i počeo da kopira Rafael Nadal na Rolan Garosu. Španski teniser, posle pobede nad Janikom Sinerom, iznenadio je okupljene novinare rečima da nije pratio dramatičan duel našeg asa i Lorenca Musetija u osmini finala (Italijan vodio 2:0 u setovima, a potom predao na 2:2 i 4:0 kada je gubio u petom setu) jer je igrao "Ne ljuti se, čoveče".

Foto: Instagram.com/Printscreen
Novak sa društvom

Rafa u Parizu: Nisam video Đokovićev meča jer sam igrao tu igru

- Nisam mogao da vidim mnogo od Đokovićevog meča jer sam igrao tu igru ne ljuti se, čoveče. Ispratio sam samo od 4:4 u drugom setu, dok Museti nije dobio taj-brejk - istakao je Bik sa Majorke.

RepublikaFoto: Instagram.com/Printscreen
Nadal koji kopira Novaka

Đoković sigurno prvi do 12. jula

Novak Đoković sigurno ostaje na čelu ATP liste bar do 12. jula ove godine, odnosno prvog ponedeljka po završetku Vimbldona! Opasnost je postojala da bi posle Rolan Garosa mogao da ga prestigne Danil Medvedev, ali to se neće desiti jer je Rus poražen od Grka Stefanosa Cicipasa. Nijedan teniser neće imati dovoljno bodova da prikupi u međuvremenu, pa će Nole rekord po broju nedelja na vrhu ATP liste poboljšati bar do 328. sedmice.

Da li mu je to pomoglo, saznali smo sinoć, posle zaključenja ovog broja, kada je igrao protiv Dijega Švarcmana u četvrtfinalu omiljenog grend slema. Ukoliko je prošao Argentinca, potencijalni rival u polufinalu biće mu bolji iz susreta baš našeg Novaka Đokovića i Italijana Matea Beretinija, koji je na programu bio sinoć.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.