ĐOKOVIĆ NE SME TO DA RADI: Najveći Novakov kritičar mu ukazao na KARDINALNU GREŠKU protiv Nadala!

Autor:

Sport

08.06.2021

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najvećih kritičara Novaka Đokovića, Mats Vilander je progovorio o šansama najboljeg tenisera sveta protiv apsolutnog rekordera Rolan Garosa, Rafaela Nadala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal i Novak Đoković

Mats Vilander je dao odgovor na pitanje šta Novak treba drugačije da radi u odnosu na prošli finalni duel u Parizu.

- Mislim da prvo mora da se drži plana igre kog misli da treba da se drži. Nema šanse da ponovo pokuša šest drop-šotova u prvom gemu kao u finalu prošle godine. To je nešto što se tad dogodilo i što je otvorilo tu celu situaciju i Nadal je rekao, vau, to ćeš da radiš, to je stvarno u redu? Dakle, mora da izađe na teren i bude agresivan na način na koji je agresivan i na betonu, ako želi da pobedi Rafu opet na Rolan Garosu. I mislim da je i njemu samom sada jasno da mora to da uradi- rekao je Vilander za b92.net.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mats Vilander

Pitali smo ga i šta mu se posebno dopalo kod Novaka ove godine u Parizu.

- Dopada mi se kako Novak izgleda na terenu. Taj prošli meč sa Musetijem, to je bila savršena situacija. Pokazalo mu je da ne može da ostane samo nazad i igra defanzivu protiv takvih momaka, morate da iskoračite. I kad je iskoračio, dobio je odgovor u stilu, 'o, ja sam stvarno tako opasan kad ovo uradim? Onda ću to i da uradim, da budem agresivan'. Jer njegovo kretanje je tako dobro, tako da mu je jasno kako treba da igra do kraja turnira- poručio je Mats.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading