NOVAK ODBRUSIO: Novinari forsirali Nadala, Đoković im ZAPUŠIO USTA!

Autor: Republika

Sport

06.06.2021

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je pobedom nad Ričardasom Berankisom došao do 12. uzastopne osmine finala Rolan Garosa. Toliko nema ni "kralj šljake" Rafael Nadal.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Rafael Nadal

Đoković igra dominantno u prva tri kola, bez dozvoljenog seta rivalima.

Najbolji teniser svetu upitan je od strane novinara da li bi išta mogao da nauči od Rafaela Nadala, svog najvećeg rivala:

- Naravno da uvek možete da odaberete neke detalje iz opusa najboljih svetskih tenisera i pokušate da ih naučite. Ali mi imamo potpuno drugačiji stil igre, tako da ne pokušavam da kopiram njegovu igru ili bilo šta slično. Imam svoj autentični stil koji sam razvio tokom godina. Ali je očigledno da kada ga gledate, naročito na šljaci, uvek postoji nešto što možete da naučite. Smatram sebe učenikom života i učenikom sporta bez obzira na karijeru i uspeh koji je iza mene. Uvek mogu da naučim nešto ne samo od njega, već i od drugih igrača. Ponekad i i samo gledanje video-e igrača i mečeva može da vam pomogne da kasnije to primenite u svojoj igri. Zato se trudim da budem otvorenog uma i gledam tenis - rekao je Novak na konferenciji za medije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading