NIŠTA OD EPSKOG MEČA: Federer već predao Đokoviću!

Autor:

Sport

04.06.2021

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bi već u četvrtfinalu Rolan Grosa mogao da se sastane sa velikim rivalom Rodžerom Federerom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Rodžer Federer

Federer ne veruje da može da sruši Novaka, iako je na startu turnira igrao dobar tenis.

- I dalje ne verujem da je moguć put da idem daleko ili prođem Novaka. U prvoj rundi nisam iznadio, ali jesam u drugoj. Sada mi preostaje da vidim kako će telo da mi reaguje. Mentalno sam sve jači- rekao je Federer koji očigledno zna svoje limite na Rolan Garosu i smatra da ne može da pruži dostojan otpor najboljem na svetu.

Federer je savladao Istomina i Čilića, u najdužem meču još od prošlogodišnjeg Australijan opena.

- Sve više samopouzdanja imam- podvukao je suvlasnik rekorda po broju Grend slemova sa Rafaelom Nadalom (20).

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Federera raduje fizička kondicija, za koju kaže da je iznenađujuće dobra s obzirom na to da je pre Pariza odigrao tek tri meča u proteklih godinu dana.

- Osećam da sam sam sebe iznenadio. Nisam očekivao da ću ovako dobro da igram, da će mi ostati energije. To je sve što mi treba... Biće zanimljivo videti kako ću se osećati dan kasnije. Biće to za mene test- završio je Švajcarac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading