ĐOKOVIĆ SPREMA OSVETU: Novak nikada OTVORENIJI pred Rolan Garos, Nadal će biti u strahu posle OVIH REČI!

Autor:

Sport

17.05.2021

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije uspeo da odbrani titulu u Rimu, pošto je savladan od strane najvećeg rivala Rafela Nadala, ali nije nezadovoljan, čak je prizano da ima dobar osećaj u vezi sa nastupom na Rolan Garosom, i tako najavio napad na 19. Gren slem titulu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Novak, koji je već stigao u Beograd, sumirao je utiske posle meča na "Foro Italiku".

- Bio sam srećan što igram sa njim, jer je to taman pred Rolan Garos. Nema većeg izazova od tog nego da igrate sa Rafom u jednom finalu na šljaci. Lako je moglo da se dogodi da ispadnem sa turnira u četvrtfinalu. Veoma sam zadovoljan time kako sam se borio. Nivo tenisa bio je sve viši, igrao sam i dan pre toga odlično- rekao je Đoković.

Još jednom se osvrnuo na taj finalni okršaj sa Nadalom.

- Mislim da sam i finale igrao na visokom nivou. Nažalost, odlučujući momenti u prvom i trećem setu išli su na njegovu stranu. Bilo je to pomalo i nesrećno. Igrali smo gotovo tri sata kvalitetnog tenisa. Naravno da sam razočaran što nisam pobedio, ali istovremeno, veoma sam zadovoljan nivoom tenisa koji sam uspeo da nađem u kasnijoj fazi turnira- dodao je Novak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Sve misli okrenute su, naravno, ka Rolan Garosu, ali nedelju pre toga igraće na drugom delu Srbija Opena u Beogradu.

- Pred odlazak u Pariz, sve mi daje neki dobar osećaj. Tek sad počinjem da se osećam na šljaci onako kako sam želeo. Ako uspem da igram kao u polufinalu i finalu imam šanse da doguram daleko u Parizu. Naravno, daleko je još pričati o tome- kaže Novak.

Sledi mu, kako je rekao, nekoliko dana odmora, pa će ponovo prionuti na posao.

- Prvo što ću narednih dana uraditi je da se što je moguće više odmorim, jer sam proveo dosta vremena sa reketom na terenu. Osvežiću se, regrupisati i početi da treniram za nekoliko dana pred Srbija Open. IGraćemo kod kuće, najverovatnije ćemo imati i publiku na tribinama, tako da će biti sjajno osetiti tu energiju. Važno je otići u Pariz sa dobrim osećajem, kako na terenu, tako i van njega. Proveću neko vreme i sa porodicom, to ne bih mogao da sam otišao u Pariz ranije.

Beograd će svakako biti važan u tom smislu dizanja forme.

- Imaću, nadam se, novu seriju mečeva. Ne znam koliko, ali se nadam da ću biti spreman za "rokenrol u Parizu". Poslednjih nekoliko dana mi je dalo na samopouzdanju na šljaci, pronašao sam igru, sada sve to treba održati i dostići vrhunac u Parizu- zaključio je Đoković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading