UŽAS: Otac proslavljene SPRSKE TENISERKE iza rešetaka, posle zlostavljanja ćerke ponovo dolijao!

Autor:

Sport

08.05.2021

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac proslavljene teniserke srpskog porekla Jelene Dokić, Damir je ponovo završio iza rešetaka!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jelena Dokić

Damir Dokić je ovog puta završio u Kazneno-popravnom zavodu u Sremskoj Mitrovici, gde izdržava kaznu zbog napada na službeno lice, piše "Informer".

Dokić je priznao krivicu i nagodio se sa tužilaštvom, pa će iza rešetaka biti do februara 2022. godine. On je već bio u zatvoru dva puta, 2009. i 2010. godine, jer je pretio da će ubiti tadašnju ambasadorku Australije u Beogradu Kler Birdžin i zbog nedozvoljenog posedovanja oružja.

Njegova ćerka i nekada četvrta igračica sveta Jelena Dokić, rođena u Osijeku, u autobiografiji "Nesalomivi" otkila je da ju je Damir psihički zlostavljao, kao i da je imao često probleme zbog agresivnog ponašanja prema službenim licima i vožnje u alkoholisanom stanju.

RepublikaFoto: e-stock/MN Press
Damir i Jelena Dokić

Jelena se tajno udala za dugogodišnjeg izabranika Hrvata Tina Bikića, zbog čega je Damir svoju ćerku nazvao ku*vetinom i izdajnicom.

Damir Dokić je prvi put završio u zatvoru 2009. godine, kada je pretio tadašnjoj ambasadorki Australije u Beogradu i njenom suprugu, naglasivši da će ih razneti "zoljom" ako mediji u "zemlji kengura" ne prestanu da pišu da je maltretirao ćerku.

Policija ga je posle toga uhapsila na njegovom imanju u Vrdniku i tada oduzela sedam pušaka, pištolj i dve ručne bombe. Osuđen je na 15 meseci zatvora, ali je pušten pre isteka kazne.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading