RAFAEL NADAL ŽESTOKO UZDRMAN: Veliki udarac pred Rolan Garos, Đoković se ovome nije nadao!

Autor:

Sport

08.05.2021

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafael Nadal je poražen od Aleksandra Zvereva u četvrtfinalu mastersa u Madridu, ali to nisu najgore vesti za Španca!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Rafael Nadal

Ovaj kiks će ga koštati i mesta na ATP listi. Od ponedeljka na vrhu će i dalje biti Novak Đoković, ali će mu iza leđa ponovo biti Danil Medvedev, a ne Rafael Nadal.

Ono što je ključno je da taj raspored ne može da se promeni do početka Rolan Garosa, a to dalje znači da Nadal neće biti ni nosilac broj dva na Otvorenom prvenstvu Francuske i samim tim postoji šansa da već u polufinalu odmeri snage sa Đokovićem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Španac će u Rimu braniti titulu, što znači da ne može više da doda nijedan bod na svoj konto, s druge strane, Danil Medvedev je pre dve godine, kada je odigran poslednji masters u prestonici Italije, ispao u prvom kolu, pa ne može da izgubi ni bod.

Novak Đoković u svakom slučaju Pariz čeka kao prvi nosilac i lider na ATP listi, a ljubitelji tenisa jedva čekaju i nadaju se okršaju velikih rivala Đokovića i Nadala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading