ČOVEČE, NA ČEMU SI? Nadal tvrdi da je Kirjos ISTINSKI NASLEDNIK "velike trojke"

Autor:

Sport

04.05.2021

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer već dugi, predugi, niz godina vladaju svetskim tenisom i nikako njihovim izazivačima ne uspeva da ih svrgnu sa trona. Na ATP turu se pre nekoliko sezona pojavio neosporno talentovani Nik Kirjos koji je mogao da im bude potencijalna opasnost, ali ga je njegova "luda glava" sprečila u tome.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Nik Kirjos

Ipak, bez obzira na to što Australijanac nije ni blizu ispunio očekivanja, bivši trener Rafaela Nadala, njegov stric Toni, veruje da je Kirjos istinski naslednik "velike trojke".

Nik Kirjos je teniska zvezda, u to niko nema sumnje. Posle Federera, Nadala i Đokovića, on je jedan od najomiljenijih tenisera na svetu, možda i najvoljeniji među mlađim generacijama. On je njihov istinski naslednik - izjavio je Toni Nadal.

RepublikaFoto: Tanjug/ V. THIAN
Toni i Rafael Nadal

On smatra da će Nik biti pravi tek kada u penziju odu Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer.

- Nik je vrlo dobar igrač, koji ume da napravi šou na terenu. Za nas je sjajna vest što je odabrao da igra turnir na Majorki. Nadam se da će njegovo prisustvo biti magnet za publiku - zaključio je Toni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading