VEŠTO SU TO SKRIVALI: Udala se Jelena Dokić?

Autor:

Sport

04.05.2021

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša teniserka Jelena Dokić je imala prilično turbulentan život, a potpuno neverovatno zvuči da joj je tek 38 godina.

Jelena Dokić

Nekadašnja četvrta teniserka planete zbog pregršt nemilih događaja iz privatnog života nikada nije ispunila svoj potencijal, a pre dve godina je uzdrmala javnost autobiografskom knjigom "Nesalomiva".

Jelena Dokić je u njoj do detalja objasnila kroz kakvu je torturu prolazila sa ocem, a opisala je i probleme sa depresijom i kilogramima.

Ipak, jedina zaista svetla tačka u životu joj je bio dugogodišnji dečko Tin Bikić, koji je oduvek bio "trn u oku" njenom ocu Damiru.

Njih dvoje su u vezi skoro 18 godina, a prošlog leta je Jelena posvetila dirljivu poruku Tinu.

Hvala ti što si me izvukao iz tame kada sam verovala da više nema izlaza, kada sam htela sve da okončam. Hvala ti što se boriš za mene, što mi čuvaš leđa, hvala ti što si me izlečio. Srećna sam što te imam pored sebe i ne znam šta bih bez tebe. Volim te zauvek, više nego što ćeš ikad znati. Moja ljubav, moje sve - napisala je Dokićeva.

Pre nekoliko dana je Jelena imala lajv na Instagramu u kom je odgovarala na pitanja fanova. Jedan od njih ju je upitao da li srećni par planira venčanje.

- Možda smo već venčani – bila je tajanstvena Dokićeva, ostavljajući pored odgovora smajlija koji namiguje.

Drugog obožavaoca interesovalo je da li planiraju decu.

- Da, nadam se. To je definitivno naš plan za skoriju budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading