Darko Lazić proganja DRUGU DEVOJKU, verenica NAŠLA PREPISKE pa NAPUSTILA DOM SA SINOM!

Autor:

Zabava

04.05.2021

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić ponovo šokira

Foto: instagram.com/gagicmarina
Prevršio svaku meru?... Darko Lazić i Marina Gagić

Laziće ponovo tresu skandali, a ovaj put Darko i verenica Marina posvađali su se zbog njene sumnje da je on vara. Gagićeva se sa sinom navodno iselila iz porodične kuće u Brestaču jer je došla do poruka koje je njen verenik razmenjivao sa drugom ženom.

Naime, Marina je u Darkovom telefonu pronašla sporni sadržaj, a kako se navodi, u pitanju je bivša devojka koju Lazić i dalje proganja. 

Lazić je navodno nedeljama u kontaktu sa bivšom devojkom koja takođe živi u Brestaču.

Foto: instagram.com/gagicmarina
Marina Gagić napustila verenika

- Darko je nedavno u selu sreo bivšu devojku sa kojom se kratko zabavljao. Ona ga je ostavila, što je tada povredilo njegovu sujetu, i kada ju je ponovo video, poželeo je da je smuva. Posle susreta je počeo i da je proganja. Stalno joj šalje poruke, a jednu od prepiski videla je i Marina - kaže izvor blizak pevaču.

Prema njegovim tvrdnjama, Gagićeva je gledala po Darkovom telefonu dok je on spavao, a zatim je odlučila da se spakuje i zajedno sa sinom ode kod svojih roditelja.

- Marina je pobesnela kada je videla da se njen verenik dopisuje sa bivšom devojkom. On se čak nije potrudio ni da obriše te poruke. Odmah je pokupila najosnovnije stvari i bebu i otišla u porodičnu kuću svojih roditelja. Kod njih je bila za vreme praznika, iako ju je Darko molio da se vrati kući. On je dolazio u Pećnice, ubeđivao je da se vrati kući, ali Marina nije htela ni da čuje za to. Obećavao joj je da će se promeniti, da je više neće lagati, da će se javljati na telefon, ali ona je ostala neumoljiva- kaže izvor i dodaje da Marina ne veruje više pevaču.

Foto: instagram.com/marina gagic
Dok je sve funkcionisalo... Darko Lazić i Marina Gagić

- Uvek ima glupe izgovore za svoje postupke. Ne dođe kući po dva-tri dana, a onda je slaže da je radio, da mu se ispraznila baterija. Ona je dugo padala na te njegove priče, ali sada je baš ljuta. Poznajući ih, verujem da će mu oprostiti i muvanje sa tom devojkom, ali zasad ne popušta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading