IDE U PIRAMIDE: Otkriveno kako će se Novak spremati za Rolan Garos

Autor:

Sport

25.04.2021

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije najbolje započeo sezonu na šljaci, pa će uoči Rolan Garosa ići u piramide kako bi se duhovno uzdigao.

RepublikaFoto: Starsport
Novak Đoković

Tu informaciju je potvrdio doktor Semir Osmanagić, pronalazač bosanskih piramida.

Novak Đoković je na šljaci ove sezone igrao na turnirima u Monte Karlu i Beogradu, ali je trijumfovao samo na tri meča, dok je doživeo i dva poraza. Prema tome, on će pred Rolan Garos posetiti piramide u visokom, koje su mu već pomagale u dva navrata, otkrio je Osmanagić.

Novak je dolazio dva puta u Visoko. Prvi put 15. jula i to posle preležane korone, sa roditeljima. Obišli smo nekoliko lokacija i bosansku piramidu Sunca, Meseca, tunele Ravne 2, tunele Ravne 3, park Ravne dva. Jako dobro se osećao, potpuno je zaboravio koronu i sve što se dešavalo prethodnih nedelja - rekao je poznati arheolog u intervjuu za "Telegraf", pa dodao:

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Rafael Nadal posle prošlogodišnjeg finala Rolan Garosa

Drugi put je došao polovinom oktobra posle finala Rolan Garosa kada je izgubio od Nadala. U nedelju je igrao meč, u ponedeljak je bio već u Visokom. Ponovo je za jedan dan uspeo da prebrodi i zaboravi taj poraz na Rolan Garosu i oporavi se za nova iskušenja, a kao što znamo u januaru je već osvojio Australijan open.

Potom je otkrio i Novakove planove pred pariski grend slem, koji počinje 30. maja.

On će ponovo doći u maju u Visoko i ovo vam je ekskluzivna informacija, samo da vidimo u kom terminu. Ali, važnije od svega je da se stvorilo jedno prijateljstvo i samo će se produbljivati. On daje podršku ovome što radimo, jer razume, a mi dajemo njemu za ono što on radi na terenu - otkrio je Semir Osmanagić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading