PORAZ BOLI JOŠ VIŠE: Đoković UTUČEN posle eliminacije od Karaceva iz JEDNOG RAZLOGA!

Autor:

Sport

24.04.2021

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je bio izuzetno razočaran posle poraza od Aslana Karaceva u polufinalu "Serbia Opena", a zbog jedne stvari ga je poraz još više zaboleo.

RepublikaFoto: Starsport
Novak Đoković

Imao je iz lože podršku cele porodice, ali njegov sin Stefan je po prvi put odgledao ceo meč.

- Prvi put da je odgledao ceo meč. Nisam uspeo da pobedim, ali tu je bila cela porodica, roditelji, braća... Ovakvi mečevi mnogo bole, ali mi je drago što sam imao svu porodicu uz mene. Deluje da je sin uživao, ali završnica nije bila idealna- uspeo je Novak i da se nasmeje.

Na pitanje šta je nedostajalo da dođe do pobede i trećeg finala ovde, nije imao definitivan odgovor.

- Ne znam, možda malo sreće u nekim trenicuma. Verovatno kad bih analizirao ceo meč da bih znao više, ovako, sve se svelo na udarac, dva. To je odlučilo pobednika na ovom nivou. To je sport, nekad prevagne na vašu stranu, nekad ne. Kad god je odigrao, bilo je to hrabro. Ja sam se borio, ali nivo igre sa moje strane je bio prilično loš. Nastavljam da radim. Krivo mi je što sam izgubio. Rolan Garos je cilj, nadam se da ću uspeti da vežem nekoliko mečeva do tada. Ne znam da li ću igrati u Beogradu na drugom turniru. Želeo bih da igram, potrudiću se da budem tu- poručio je Đoković.

RepublikaFoto: Starsport

Dodao je i da se neće sećati mnogih detalje vezanih za ovaj susret.

- Neću se sećati momenata sa ovog meča jer sam izgubio. Bio je izvrstan meč, ali nisam zadovoljan kako sam igrao. Bio sam blizu, ali on je svaki put odigrao fenomenalno i hrabro i to mu se isplatilo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading