KATASTROFA, PROPAST: Nadal ne može da veruje kako je izbačen sa turnira!

Autor:

Sport

16.04.2021

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok za šokom u Monte Karlu! "Kralj šljake" je eliminisan u četvrtfinalu od Andreja Rubljova, a posle meča je obrazložio šta je bio najveći problem u tom meču.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

- Lako je objasniti šta se desilo na ovom meču. Kada igrate protiv igrača kao što je Rubljov i igrate loše, tu nema drugačijeg rezultata. Servis mi je bio katastrofa. Propast. Kada loše serviraš, to ima veliki uticaj na tvoju igru tokom čitavog meča. Razmišljaš samo kako da ubaciš servis u polje, a ne i o poenu. Ne možeš da pobediš igrača kao što je Rubljov, ako serviraš tako loše. Na kraju, srećan sam zbog njega jer je on dobar dečko- objasnio je Nadal.

Rubljov će sada u polufinalu igrati protiv Kaspera Ruda, dok se u drugom polufinalu sastaju Stefanos Cicipas i Danijel Evans.

Ko god da osvoji, biće novi Masters šampion, s obzirom da niko od polufinalista u Monte Karlu nije osvajao turnir iz serije 1000.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading