VEĆ JE NA 14. TITULI: Nemac zavladao Akapulkom, a ako ovako nastavi, ĐOKOVIĆEVI REKORDI BIĆE POD PRETNJOM!

Autor:

Sport

21.03.2021

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleks Zverev bio je bolji od Stefanosa Cicipasa u finalu turnira u Akapulku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleks Zverev osvojio je turnir u Akapulku!

Sada već 7. reket sveta, Nemac Aleks Zverev stigao je do 14. titule u karijeri, pošto je "Grčkog boga" savladao 2:0 (6:4, 7:6) kako bi se okitio zlatom u Meksiku.

Ovo mu je prvi put da je osvojio ovaj turnir, a i prva mu je titula u 2021, pa se bez sumnje Zverev nada da će moći da gradi na uspesima kako godina bude napredovala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje Zvereva u Meksiku

Tek mu je 23 leta, a već je na 14 titula. Ako ovako nastavi, Zverev bi čak mogao da ugrozi i neke od Đokovićevih rekorda, iako to deluje dosta nerealno, posebno kada se uzme u obzir da naš Nole pomera granice belog sporta iz godine u godinu.

- Oduvek sam želeo da pobedim na ovom turniru. Imam veoma blizak odnos sa Meksikom, došao sam ovde sa ciljem, pa sam veoma zadovoljan što sam uspeo da ga ostvarim - istakao je Zverev posle pobede.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hoće li Zverev do kraja karijere uspeti da napadne neki od Noletovih rekorda?

Cicipas će sada morati da se pregrupiše posle poraza u prvoj borbi prvog i drugog nosioca na Akapulku još od 2015, pa će već na Rolan Garosu, ako ne i pre, 5. reket sveta imati priliku ponovo da zasija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading