POTRES ZA POTRESOM U SVETU TENISA: Nole ga zaustavio u polufinalu AO, on odgovorio pobedom u Dubaiju!

Autor:

Sport

20.03.2021

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aslan Karačev igra najbolji tenis u karijeri, pa je 2021. godinu počeo sa praskom, najpre stigavši do polufinala Australijan opena, gde ga je zaustavio Novak Đoković, a sada i osvojivši turnir u Dubaiju!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aslan Karačev osvojio je turnir u Dubaiju!

Ruski teniser Aslan Karačev počeo je izvanredno ovu godinu pošto je nakon polufinala Australijan opena, gde nije mogao da izađe na kraj sa Novakom Đokovićem, osvojio ATP turnir u Dubaiju slaveći protiv najvećeg iznenađenja turnira Lojda Džordža Harisa rezultatom 6:3, 6:2.

Karatsev je već u drugom gemu stigao do brejka povevši sa 2:0, a pri vođstvu od 4:1 propustio je tri brejk prilike da ubrza osvajanje prvog seta.

To se ipak nije dovodilo u pitanje, pa je za 38 minuta igre stigao do vođstva od 1:0.

Slično je bilo i u nastavku igre, a nagoveštaj pobede dogodio se već u prvom gemu kada je 42. teniser sveta uzeo novi brejk nedoraslom rivalu.

Novi brejk usledio je i u sedmom gemu za vođstvo od 5:2, koje je bilo uvod uveliku pobedu tenisera koji će nesumnjivo od ponedeljka napredovati na ATP listi.

Napredovaće i Haris, koji će uprkos današnjem porazu moći da se pohvali kako je ove nedelje eliminisao takva imena poput Denisa Šapovalova, Keija Nišikorija, Dominika Tima i Filipa Krajinovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading