HOĆE LI OVAJ PORAZ PRELITI ČAŠU?! Milojević na milimetar od otkaza posle novog neuspeha, A TAVAMBA - NE STAJE!

Autor:

Sport

20.03.2021

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok Vladan Milojević i njegov Al-Ahli postižu rekordno loše rezultate na Bliskom istoku, nekadašnji napadač Partizana ne prestaje da briljira u prvenstvu Saudijske Arabije.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević i njegov Al-Ahli u krizi su rezultata kakva se u tom klubu ne pamti

Posle 24. kola Profesionalne lige Saudijske Arabije samo čudo može od otkaza da spasi bivšeg trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića. Al Ahli ne pamti ovakvu krizu rezultata.

Na meču Valjadolid – Sevilja, naša kladionica nudi kvotu 4.70 za igru X-2.

Trebalo je da se tim iz Džede ove sezone bori za titulu. Bio je u samom vrhu do pre dva meseca, a onda potop. Al Ahli ne zna za pobedu sedam utakmica, a poslednjih pet je vezao poraze. Tako se tim iz Džede spustio na šesto mesto. Al Ahli je danas sa 4:1 poražen od Al Fateha. Sad ostaje da se vidi da li je kap prelila čašu i da li je otkaz Vladanu Milojeviću na stolu.

Al Tavon je sa 3:1 pobedio konkurenta za titulu Al Šabab u gostima. Gol u 67. minutu postigao je Tavamba. To je Kameruncu bio 11. pogodak u sezoni.

Al Itihad nije uspeo da pobedi Al Raed u gostima – 1:1. Miletić i Marin su igrali za domaćina, dok je Prijović bio u timu iz Džede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading