ĐOKOVIĆ SKANDALOZNO NAPADNUT USRED BEOGRADA: Na ovo smo NAVIKLI od Britanaca ili Švajcaraca, ali u Srbiji?!

Autor:

Sport

18.03.2021

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković često se nalazi na meti kritika u inostranstvu, ali ovoga puta na njega su udarili sunarodnici.

RepublikaFoto: Tanjug/AP/YouTube/NOVA S
Prvi reket sveta Novak Đoković, uz ilustraciju Marka Vidojkovića i Nenada Kulačina

U emisiji "Dobar, loš zao" voditelji Marko Vidojković i Nenad Kulačin uputili su niz sramotnih napada na račun najboljeg tenisera planete Novaka Đokovića.

Na Noleta se naročito "obrušio" Vidojković koji je istakao da više ne navija za njega, najpre zbog organizacije Adrija tura, a zatim i zbog činjenice da je primljen u gradskoj kući, od strane zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića.

- Pa, ja sam prestao da se "ložim" još od "korona opena". Zamislite, primio ga je Goran Vesić, čak ni gradonačelnik? Baš me briga, ne zanima me više, ali me moj unutrašnji osećaj nikada ne vara - počeo je Vidojković, na neki način "citirajući" zapadne medije koji su takođe kritikovali Đokovića zbog organizacije turnira u jeku pandemije.

Sraman segment emsisije o srpskom teniseru možete pogledati u videu, od 22:04.

- Đoković je bio deo korona igre prošlog proleća, a sada je nastavio da se blamira. Drago mi je što gledam samo snuker - dodao je on, a Kulačin se nadovezao rečima da emisija ne bi bila "to što jeste" kada bi prećutali ovakav Đokovićev gaf.

Na kraju, Vidojković je gledaoce nazvao "ludim", doduše ne sve, samo neke, uz konstataciju da je Novak Đoković prešao na "tamnu stranu". Sramota prema najboljem na svetu, zar ne?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Vlado

18.03.2021 16:14

Nole Nobel.

Odgovori 18 2
NikolaBg

18.03.2021 16:36

Pogledajte na sta licite nesrece.... ko vas gleda , kome ste vi interesantni ..... vi ste neobrazovani drski ibezobrazni, treba vas skinuti sa te odvratne televizije

Odgovori 18 2
Geronimo

18.03.2021 16:37

Ja na ovakve "srbe".........Pljuc!!!! Sram vas bilo izdajice!!!!!Gadi mi se./

Odgovori 20 2
Dušan

18.03.2021 17:10

Jedan pogled na ove besmislene fizionomije, sasvim je dovoljan. Neki tamo prasci, gologuzani, kvazi pametne vreće sala...zar oni mogu da uzimaju u usta ikog sem mesa i krompira?