VAJDINA ĆERKA NIJE BILA ODUŠEVLJENA NOVAKOM: Zanosna Natalija ISPROZIVALA Đokovića prilikom prvog susreta!

Autor:

Sport

17.03.2021

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijan Vajda je jedan od najzaslužnijih ljudi za neverovatne rezultate Novaka Đokovića. Ipak, da je Slovak slušao ćerku od toga verovatno ništa ne bi bilo.

RepublikaFoto: Starsport
Marijan Vajda i Novak Đoković

Vajda je u razgovoru za "Functional Tennis Podcast" pričao o svom prvom susretu sa Novakom i otkrio jednu veoma zanimljivu anegdotu.

Putovali smo u Pariz, gde smo upoznali celu porodicu, roditelje i braću, a on je igrao na terenu, trenirao je sa Olivijem Rohusom. Poveo sam svoju ćerku i gledali smo ga. Pitao sam je, "slušaj Natalija, šta misliš o ovom momku".

- Ona ga je pogledala, on je imao neku razmenu udaraca, a onda je rekla "Ne znam, nema nikakav bekhend". Već tada ga je osuđivala i već mi je dala zadatak i poručila da imam težak posao i da moram da unapredim njegovu igru na neki način, ali već tada sam video da je neverovatan takmičar. Jednom kada izađe na teren, skoro da ne gubi poene - rekao je nasmejani Vajda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading