KOME SMETA ĐOKOVIĆEVO SLAVLJE? "Dušebrižnici" udarili na najboljeg ikada, NE MOGU DA SVARE ŠTO GA NAROD TOLIKO VOLI!

Autor:

Sport

09.03.2021

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković sada je već narodno blago sprskog roda, pa nikoga normalnog nije iznenadilo spektakularno slavlje našeg Noleta sa masama koje ga obožavaju. Naravno, mnoge ljubomorne duše nisu mogle da svare što je baš toliko ljudi slavilo veliki uspeh sunarodnika, pa su, kao što im je navika, udarili jako na Đokovića.

RepublikaFoto: Republika.rs
Veselio se Đoković sa srpskim rodom, pa zasmeta Australijancima!

Prvi reket sveta odlučio je da sa sa svojima na svome proslavi što je prestigao Rodžera Federera po broju nedelja na vrhu ATP liste, što je naišlo na negodovanje u Australiji.

Pomalo je iznenađujuće da ga napadaju sa kontinenta gde je bez sumnje ostvario najveće uspehe u karijeri, osvojivši čak devet Australijan opena i uspostaviviši sjajan rapor sa tamošnjim navijačima, ali avaj, ljubomora je okrutna maćeha, pa su Noletu sada i "Oziji" okrenuli leđa.

RepublikaFoto: V. Lukić
Slavlje posle obaranja Federerovog rekorda

Kako su istakli, smeta im što je Nole slavio sa narodom, a još više što je posle slavio privatno u restoranu.

- Đoković i njegova porodica su se priključili masi i gledali su vatromet ispred njegovog restorana u novom delu Beograda. Radosni navijači su vikali "Nolo, Nolo", mahali srpskim zastavama i nisu uopšte držali socijalnu distancu uprkos pandemiji virusa korona - komično su naveli, uz pogrešan nadimak najboljeg ikada, iz ABC-a.

Nisu izostavili ni Adrija Tur, sada već ozloglašeni, ali dobronamerni, turnir koji je Novak organizovao, a koji se ispostavio kao velika greška u jeku pandemije.RepublikaFoto: V. Lukić

Nije ABC-u smetalo samo slavlje sa narodom, već i privatno, u restoranu, koje je po njima još skandaloznije

Šta je, tu je, uvek će biti "dušebrižnika", ali je na njih Đoković odavno navikao, pa im usta zapušava jednom po jednom, na teniskom terenu, kako dolikuje klasi kakva je naš Nole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading