(FOTO) KAKO IH NIJE SRAMOTA?! Skandalčina na internet stranici ATP-a, NOVAKU ČESTITALI - razgolićenom fotografijom iz kreveta!

Autor:

Sport

08.03.2021

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na veb-sajtu ATP-a u Novakovu čast, posle obaranja Federerovog rekorda po broju nedelja na vrhu teniskog sveta, osvanula je potpuno neprikladna fotografija.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Bizarna slika kojom je ATP čestitao Novaku na obaranju Federerovog rekorda

Nije najjasnije da li su samo pokušali da budu "vickasti", ili je ovo neka provokacija na veoma dubokom nivou, ali eto, ATP je "mrtav ladan" objavio sliku Jelene i Novaka Đokovića iz kreveta kada je pisala o novom uspehu najboljeg tenisera na planeti, ako ne i u istoriji belog sporta.

Kada prevaziđete šok od slike, tekst ispod nje krajnje je pohvalan, ali ovakav skandal svakako je mogao lako da bude izbegnut.

- Ovaj 33-godišnjak, koji je pao na 22. mesto 21. maja 2018. i vratio se na čelnu poziciju 5. novembra iste godine, proveo je od tada 88 sedmica na vrhu, u dva navrata, a pritom je prošlu sezonu završio na prvom mestu rekordni šesti put - napisali su na stranici ATP.

Podsetila je Asocijacija teniskih profesionalaca ne samo kako je Novak Đoković slavio prvu titulu, pa i prvi grend slem trofej, već je bilo tu i izjava legendi prethodnih teniskih era - od Borga, Samprasa do Mekinroa, govorili su i Noletov brat Marko, i trofejni trener Vajda, ali...

Kada je trebalo da se najavi kratko obraćanje Jelene Đoković, supruge najboljeg tenisera sveta, ATP je odlučio da to uradi uz scenu iz kreveta, gde su svojevremeno Nole (ležeći bez majice) i njegova životna saputnica snimili reklamni film u sklopu podsećanja na to kako su se upoznali.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Šta li su mislili urednici ATP-ove stranice kada su odobrili ovakav nebulozan potez?!

Ovakva promocija potpuno je promašila metu, pa je ispala potpuno van granica prihvatljivog, iako namera nije bila takva.

Dok se u ATP sapliću kada treba da se dive Đokoviću, u Srbiji znatno bolje to rade, pa je u Noletovu čast danas osvanuo mozaik na Dorćolu, dok je Nikola Čuljić najboljeg tenisera ikada predstavio na krajnje unikatan način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading