(VIDEO) OVO NIKAKO NISAM OČEKIVAO: Nole uzeo mikrofon, OBRATIO se Beograđanima, a onda je usledilo IZNENAĐENJE!

Autor:

Sport

08.03.2021

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković veličanstveno dočekan od strane navijača na Novom Beogradu, a poslao je moćnu poruku svim prisutnima.

RepublikaFoto: Republika
Prvi reket sveta Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković dočekan je na Novom Beogradu od strane velikog broja navijača, a od danas rekorder po broju nedelja na čelu ATP liste (311) obratio se okupljenima ispred restorana "Novak".

Srbin je poručio da je iznenađen brojnošću fanova koji su došli da se sa njim zajedno raduju ogromnom uspehu, a uputio im je i "izvinjenje" zbog stresnih momenata koje zajedno proživljavaju tokom neizvesnih mečeva. Ipak, on je dodao da je "tako slađe".

Kompletan govor Đokovića možete pogledati u videu.

 

Podsetimo, Srbin je u februaru stigao do 9. titule na Australijan openu, a sada je u poteri za još dva Grend slema, kako bi i po tom parametru sustigao Rodžera Federera i Rafaela Nadala koji su u dosadašnjem toku karijere osvojili po 20.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading