SKRIVENA PORUKA PRED ČETVRTFINALE: Zverev se nije ovome nadao od Đokovića!

Autor:

Sport

15.02.2021

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u četvrtfinalu Australijan Opena igra protiv Aleksandra Zvereva, ali kod navijača i dalje vlada bojazan zbog povrede koja muči branioca titule.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Protivnik je sada i ozbiljniji, jedan od pretendenata na titulu, ali ono što može da raduje Novaka, jeste informacija da je ponovo zakazao trening na terenu broj 11 nekoliko sati pre samog meča protiv Nemca.

Novak će na treningu biti od 06.30 do 07.30 po vremenu u Srbiji, dok ga od 10.30 čeka duel protiv Zvereva, odmah nakon što Serena Vilijams i Simona Halep završe svoj meč koji je zakazan od 9 časova ujutru.

 

Novak će imati na raspolaganju sat vremena da se pripremi za meč, što znači da će ponovo vreme do meča maksimalno potrošiti na oporavak i rad sa fiziterapeutom Ulieseom Badiom, čije su mu posebne metode već jednom pomogle u teškoj situaciji kada je bio povređen 2017. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading