POTRES PRED ČETVRTFINALE! Zverev najavio DOMINACIJU protiv Đokovića!

Autor:

Sport

15.02.2021

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da prećuti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemački teniser Aleksandar Zverev

Nemački teniser Aleksandar Zvererv istakao je pred četvrtfinačni okršaj sa Novakom Đokovićem na Australijan openu da mora da odigra svoj najbolji tenis i bude dominantan na terenu kako bi prošao dalje.

U četvrtfinalu sam Grend slema i verovatno radim neke dobre stvari. Gledam na ono šta je ispred mene, a najteži mečevi su tek ispred mene. Moraću da igram svoj najbolji tenis, pogotovo ovde gde je Đokovićev omiljeni teren i njegov najdraži turnir - rekao je Zverev posle pobede nad Lajovićem u osmini finala i dodao:

Da bih imao šansu protiv njega, moram da igram ekstremno dobro. Moram da igram agresivan tenis, da ja budem taj koji dominira. Radujem se tom izazovu i mislim da će biti najteži mogući izazov biti baš igrati protiv Novaka u jednoj od završnih rundi na Grend slemu.

Oni su poslednji put u Melburnu igrali na ATP kupu, a trijumfovao je Noks.

Dva puta sam ga pobedio u Rimu i Londonu, ali u ostalim duelima je bilo veoma teško. Igrali smo dva puta u poslednjih nekoliko meseci, u Londonu i na ATP kupu i bio je vrlo neizvestan meč i mogao je da ode u oba smera. Mislim da bi i on isto to rekao.

Sa druge strane, to je bio fizički težak duel, uvek sa puno kretanja. Protiv njega moraš da se krećeš neverovatno dobro. Kao što sam rekao, jedan je od najtežih izazova u sportu igrati protiv njega u Melburnu - zaključio je Aleksandar Zverev.

Podsetimo, ranije u ponedeljak organizatori su saopštili satnicu susreta za naredni dan, a o tome više možete pročitati OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading