NE, NE FOLIRA! Otkud sad ovo? Novaku stigla MOĆNA podrška od LJUTOG rivala!

Autor:

Sport

15.02.2021

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da prežuti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal I Danil Medvedev

Furiozni Rus Danil Medvedev stao je u zraštitu najboljeg igrača planete Novaka Đokovića nakon pobede nad Mekdonaldom, čime se plasirao u četvrtfinale Australijan opena.

- Da budem iskren, zavisi šta je u pitanju. Meni se desilo jednom protiv Vavrinke na Ju es openu u četvrtfinalu, kada sam mislio da ću predati u prvom setu. Imao sam veliku sreću da osvojim taj set, igrao sam drop-šotove, izlazio sam na mrežu, jer me nije bilo briga, mislio sam da ću da predam. Kada sam osvojio prvi set rekao sam "neću da predam kad sam osvojio prvi set", lekovi za bolove su počeli da deluju i počeo sam da se osećam bolje, i imao sam dva dana odmora posle tog meča, ne jedan - rekao je Rus i objasnio šta se desilo na Novakovom meču protic Frica, vodio je 2:0, povredio se, lekovi su počeli da deluje i dobio je meč  posle pet setova.

- Imao sam istegnuće, ne kidanje mišića, tako da sam uspeo sa fiziom da se spremim bolje. Ovaj momenat na primer svi mogu da vide na TV-u. Nekada, kada su u pitanju žuljevi, to ne želim da otkrijem protivniku, pre bih čuvao za sebe, jer će on onda da me napadne. Zavisi šta je u pitanju i šta misliš da radiš posle, da li misliš da ćeš predati ili ne - rekao je Medvedev.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading