MOŽE LI IKO ZAUSTAVITI OVOG ČOVEKA?! Samleo sve pred sobom na putu ka 18. pobedi za redom - ON JE NAJVEĆA ĐOKOVIĆEVA PRETNJA NA AO!

Autor:

Sport

15.02.2021

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danil Medvedev deluje nezaustavljivo, pa posle pobede na ATP kupu tutnji ka trofeju Australijan opena!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Može li iko zaustaviti Danila Medvedeva?!

Takav utisak teniski eksperti stekli su i pre njegovog 18. trijumfa za redom, ali je protiv Mekenzija Mekdonalda zaista pokazao o kakvoj se sili radi. 

Rus je pobedio 3:0, čime je "sredio" još jedno prijatno iznenađenje na turniru, imajući u vidu da je Amerikanac 192. reket sveta, a da je stigao do 4. runde.

Nešto teže bilo mu je protiv Filipa Krajinovića, čak je Srbin bio blizu i prekidanja njegovog niza, ali, kako kažu, na muci se poznaju junaci, pa je Medvedev ispao upravo jedan takav, preokrenuvši 2:0 u setovima i savladavši Srbina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Medvedev je u prošlom kolu savladao Krajinovića

On će u četvrtfinalu igrati protiv Andreja Rubljova, sunarodnika i sedmog nosioca. Rubljov je vodio 2:0 u setovima protiv Kaspera Ruda, kada je ovaj rešio da mu preda meč. Imajući u vidu jučerašnju senzaciju Aslana Karaceva, prvi put u istoriji ćemo videti trojicu Rusa u četvrtfinalu nekog grend slema.

Ukoliko Medvedev savlada kolegu s kojim je nedavno osvojio ATP kup, u polufinalu bi mogao da ga sačeka Rafael Nadal.

Tada bismo mogli da vidimo da li je Medvedev zaista spreman da se bori za prvi grend slem u karijeri, pošto je na Završnom mastersu u Londonu najavio tako nešto, pobedivši trojicu najboljih tenisera na planeti: Đokovića, Nadala i Dominika Tima.

 

Ako neko trenutno deluje sposobno da se suprotstavi povređenom Novaku Đokoviću na njegovom omiljenom turniru, onda je to upravo Danil Medvedev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading