RAFA, KAPA DOLE, ALI: Melje i NAJBOLJE, ima 16 pobeda u NIZU, ON je glavna PRETNJA Noletu u Melburnu!

Autor:

Sport

11.02.2021

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavio je "ubitačnu" seriju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković sa peharom Australijan opena

Ruski teniser Danil Medvedev savladao je Španca Roberta Karbalesa Baenu sa 6:2, 7:5, 6:1, čime se plasirao u 3. kolo Australijan opena, gde ga čeka Srbin Filip Krajinović.

Rus je tako nastavio sjajan niz od 16 uzastopnih pobeda koji je započeo još jesenas.

Naime, poslednji put Medvedev je gorčinu poraza osetio još u Beču, kada ga je nadigrao Kevin Anderson (oktobar), a od tada je pobeđivao sve redom na Mastersima u Parizu, Londonu, kao i na ATP kupu uoči Otvorenog prvenstva Australije.

Iako se on nalazi u delu kostura gde je i drugi nosilac Rafael Nadal, najnovije informacije oko povrede španskog asa ističu upravo Danila kao glavnog konkurenta Novaku Đokoviću u pohodu na prvi Grend slem u sezoni.

Štaviše, Medvedev je u poslednje vreme bio bolji i od Noleta i Rafe, ali i od prošlogodišnjeg finaliste u Melburnu Dominika Tima. Da li će upravo on na megdan Srbinu u velikom finalu videćemo kroz desetak dana, ali da je velika pretnja, tu nema dileme...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading