Inovativno zimsko G-Drive gorivo: Spas za automobile na niskim temperaturama

Autor: Republika

Vesti

11.02.2021

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih godina zime su postale nepredvidive, sa iznenadnim temperaturnim promenama. Tako smo u toku januara videli i sunčane dane kada je bilo i do 15 stepeni, ali i sneg i duboki minus koji je obradovao ljubitelje zimskih sportova.

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

Usled toga što hladnoća više nije konstantna mesecima kao nekada, umemo da se opustimo i zaboravimo da smo i dalje u sred najhladnijeg godišnjeg doba.

Nagli pad temperature preko noći, kao što je to slučaj ovih dana,  zaista nas može neopravdano uhvatiti nespremne, a vozače iznenaditi problemima poput onih sa startovanjem motora ili otežanim otvaranjem vrata.

Kompanija NIS pripremila je rešenje, koje će naročito obradovati vlasnike „dizelaša“, s obzirom na to da se oni češće suočavaju sa teškoćama pri startovanju motora usled naglog pada temperature. U pitanju je inovativno G-Drive dizel gorivo nove generacije sa poboljšanim zimskim performansama. Reč je o zimskom evro dizelu obogaćenom kompleksom aditiva koji omogućavaju optimalan rad motora i u izuzetno hladnim vremenskim uslovima, do minus 30 stepeni.

Pored navedenih benefita, nizom istraživanja utvrđeno je da korišćenje ovog goriva obezbeđuje stabilniji rad motora, veću protočnost brizgaljki što za efekat ima obnavljanje i povećanje snage motora. 

Nekada je zima bila glavni argument protiv, mnogima omiljenih, „dizelaša“, a danas zahvaljujući inovativnoj tehnologiji kompanije NIS, problemi koje uzrokuje hladno vreme odlaze u istoriju. Ukoliko ste i vi ponosni vlasnik dizel automobila, posetite neku od NIS Petrol ili GAZPROM benzinskih stanica, sipajte G-Drive dizel gorivo i uverite se u kvalitet i razliku koje ono pravi!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading