NISAM BIO LOŠ: Kecmanović IZNENADIO posle DEBAKLA na Australijan openu!

Autor:

Sport

10.02.2021

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Srpski teniser Miomir Kecmanović

Srpski teniser Miomir Kecmanović poražen je u 2. kolu Australijan opena od Manarina sa 3:0, a nakon susreta je izjavio da nije igrao toliko loše, kao što rezultat pokazuje.

Mislim da nisam toliko loše odigrao. On je nezgodan, bio je mnogo dobar danas. Ja sam se dobro osećao, imao sam neke dobre poene, ali stvarno je teško protiv njega, baš nezgodno. Imao sam brejk prednosti, on mi je poklonio taj gem. Posle toga je bilo dosta napred-nazad, mučili smo se i jedan i drugi, bilo je dosta dugih gemova. Na kraju sam ja popustio. Samo mi je zbog toga krivo, imao sam prednost, da sam taj set uzeo, možda sam mogao i do preokreta. Ali, mislim da smo dobro igrali, ali da je on bio bolji - rekao je Kecmanović.

On je dodao da je vidljiv napredak u odnosu na prošlu sezonu.

- Zadovoljan sam jer od prošle godine od kad sam osvojio onaj turnir nisam imao baš neke dobre rezultate. Dosta sam gubio, nisam vezao pobede. Sada sam imao dve pobede prošle nedelje na turniru, prošao sam prvi put prvo kolo ovde, tako da ide u dobrom smeru. Nadam se da će da bude bolje sledeći put. Nezgodno je što toliko traje, može da se igra pet, šest, deset sati. Tu je najveća razlika. I ako kreneš dobro, tvoj rival ima šansu da se vrati. Možda ako bih uspeo duže da ostanem u meču, da budem koncentrisan više, da mi duže traju treninzi. Ne znam ni ja, možda mi samo treba više mečeva. Nisam ih mnogo odigrao, imam samo pet pobeda na Slemovima. Što duže budem igrao, biće mi lakše u budućnosti.

On je upitan za dalje planove, kao i za turnir koji se održava u Srbiji 25. aprila.

- Igram dubl sutra, a onda kad to završim idem u Južnu Ameriku, na šljaku. To je super(turnir na terenima TC Novak). Biće fenomenalno da se igra pred našim navijačima, nadam se da će ih biti. Ako igramo pred praznim tribinama, onda nema smisla. Jedva čekam i nadam se da će da bude dobra atmosfera.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading