PERFIDAN PLAN RAFAELA NADALA: Dok Đoković GINE za Srbiju, Španac ima VELIKU OPSESIJU!

Autor:

Sport

06.02.2021

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Rolan Garosa nije odigrao nijedan pripremni meč, a od ponedeljka ga očekuje nastup na prvom Gren slemu sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Rafael Nadal

Nadal će ukrstiti reket sa našim teniserom, Laslom Đereom u prvom kolu Australijan Opena, ali mnogi se i dalje pitaju koliko je ozbiljna povreda leđa tenisera sa Majorke.

Direktor Australijan Opena Kreg Tajli je ubeđen da je Nadal odlučio da ne igra iz predostrožnosti na ATP Kupu i da će učestvovati na prvom velikom turniru u sezoni.

- Rafu viđam svakodnevno. Danas je trenirao 90 minuta. Zbog dodatnog opreza je izabrao da ne igra na ATP kupu iako se Španija plasirala u polufinale. Siguran sam da će biti uz tim na tom meču- rekao je Tajli.

 

On je otkrio i šta mu je Nadal nagovestio.

- Dao mi je indicije da će biti spreman za Australijan Open od ponedeljka. Štiti svoju šansu da osvoji 21. Gren slem titulu. Izjednačen je sa Rodžerom sa 20 titula, Novak je tri koraka iza njih. Imate tu trku između njih trojice za najboljeg svih vremena- dodao je Tajli.

Španac je uz to imao i dosta sreće na žrebu pošto do eventualnog finala neće moći da se sastane ni sa Dominikom Timom, koji je u Đokovićevoj polovini žreba.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading