OGLASILA SE ZVEZDA: Odlaže se Evroliga!

Autor:

Sport

06.02.2021

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juniorski turnir košarkaške Evrolige koji je trebalo da se održi u Beogradu od 19. do 21. februara, biće odložen za mesec dana, saopštila je Crvena zvezda.

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

Zvezda je navela da je, i pored svih obavljenih priprema, obavestila Evroligu da je prinuđena da odloži turnir, posle analiziranja epidemiološke situacije u Beogradu i Srbiji, administrativnih i problema sa putovanjima, a imajući na umu da je zdravlje i sigurnost svih učesnika ANGT najvažnije.

- U ovoj situaciji Crvena zvezda nije mogla da garantuje sigurnost učesnicima turnira i standard na koji su godinama navikli učesnici, stavljajući bezbednost i sigurnost svih učesnika- naveo je beogradski klub.

 

Na turniru koji je pomeren za završnicu marta učestvovaće juniorski timovi (igrači do 18 godina) Mege, Budućnosti, Cedevite Olimpije, Lokomotive Kubanj, Makabija iz Tel Aviva, Kluža, Partizana i domaćina Crvene zvezde.

O novom terminu ANGT turnira, Crvena zvezda blagovremeno će obavestiti javnost, zaključuje se u saopštenju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading