AGONIJA PREDSEDNIKA KK CRVENA ZVEZDA: Virus je udario na srce, potpuno me je paralisao!

Autor:

Sport

06.02.2021

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović po prvi put je govorio medijima o koronavirusu koji je nedavno preležao...

RepublikaFoto: tvprva/printscreen
Nebojša Čović

Prvi čovek crveno-belih je gostovao u Jutarnjem programu na televiziji "Prva" i otkrio kako se izborio sa opakim virusom.

Naime, on je imao ozbiljnih zdravstvenih problema, a da nije znao da je u pitanju korona.

- Nije nimalo naivno, psihički lomovi pored fizičkih. Apelujem na građane da se vakcinišu. Pitanje je kakva je izvesnost sa virusom, znate i sami kakve su posledice, imao sam sreće da nisam imao problem sa pneumonijom, ali virus je udario na srce, imao sam povišen krvni pritisak, da doktori nisu isprva znali da je korona- rekao je Čović.

 

 

 

Funkcioner Crvene zvezde je rekao da korona nije virus kao bilo koji drugi.

- Gubi se energija, čudni noćni snovi, stalan gubitak energije kao da virus ne dozvoljava ćelijama da dobiju dovoljno kiseonika. Ima hiljadu teorija, i onih koji ne veruju da virus postoji, ali mi moramo da se sačuvamo i zaštitimo. Nije to onaj grip, ovo vam odseče i noge i ruke, on parališe. Ljudi, vakcinišite se- rekao je Čović za televiziju "Prva".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Misli svojom glavom

06.02.2021 12:10

Veoma lici na dejstvo DEW i neural weapons (ukljucujuci i "petljanje" u snove). Virus dakako postoji, kao i svaki virus gripa, ali mu "pomazu" sa directed energy weapons i neural weapons, kojima mogu da gadjaju sve organe i podrazavaju sve bolesti. DEW izazivaju potpunu iscrpljenost, da ne mozes da ustanes iz kreveta, mogu da ti dizu pritisak, da te naduvavaju kao balon iako nista nisi jeo, da te teraju u WC nekoliko puta dnevno, da izazivaju srcani i mozdani udar i sl. Kad te paralisu, "ustani i hodaj". Videces da moze. Snaga volje i vera su cudo. Takodje, kad hoce da te obore, ti i dalje nastavi da hodas. Naravno, ovo samo vazi kod upotrebe DEW/neural weapons, sto mislim da koriste kod ovog nesrecnog virusa.