BIVŠI NOVAKOV TRENER UZBURKAO STRASTI PRED AO: Đoković je OČAJAN!

Autor:

Sport

05.02.2021

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Nemac Boris Beker prokomentarisao je odnos snaga pred početak prvog Gren slema u sezoni i pritom rekao kako Novak Đoković očajnički želi 9. titulu u Melburnu da bi povećao konto Gren slem trofeja na 18!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Rafael Nadal, Novak Đoković i Dominik Tim imali su povlašćeni status među igračima tokom karantina uoči Australijan Opena, ali Beker kaže da je to uobičajeno u ovom sportu.

Bivši Novakov trener u svojoj kolumni u "Dejli Mejlu" kaže da razume nezadovoljstvo među nekim igračima, ali smatra da su Nadal, Đoković i Tim zaslužili status koji imaju.

- Mogu da razumem da su neki teniseri razočarani onim što su videli u Adelejdu, gde su elitni teniseri mogli da uživaju u drugačijim uslovima. Činjenica je i da top igrači uvek imaju određene povlastice, čak i u normalnim uslovima.

- Mišljenja sam da su svi oni zaslužili privilegije zbog onoga što su napravili u tenisu u prethodnom periodu. Niko na ovako velikom turniru nije na istoj startnoj liniji, a 72 igrača koji su bili u striktnom karantinu će sigurno imati posledice kada krene takmičenje - najavljuje Beker.

Nekadašnji trener Novaka Đokovića kaže da ne očekuje da igrači budu na vrhuncu forme kada krene Australijan open, ali da očekuje trijumf Đokovića na turniru koji mu je najomiljeniji.

- Nemojte da se zanosite, ovaj Grend slem je za njega vrlo važan. Kada sam radio s Novakom, Melburn nam je služio kao kamen temeljac za čitavu sezonu, najviše psihološki.

 

- Ovoga puta Novak stiže na Australijan open posle sezone u kojoj nismo imali Vimbldon, kao i propuštene velike šanse na US openu i poraza u finalu Rolan Garosa. Zato mu očajnički treba 18. Grend slem titula - poručuje Boris Beker.

Inače, Nemac je otkrio i da mu je Dominik Tim drugi favorit posle Novaka za titulu u Melburnu jer nije siguran koliko je Rafael Nadal spreman za trku posle povrede.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading