(VIDEO) ŽAO MI JE: Đoković EMOTIVAN posle poraza i LOMLJENJA REKETA!

Autor:

Sport

05.02.2021

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bio je razočaran posle ispadanja srpske reprezentacije sa ATP Kupa na kome su branili titulu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Đoković i Ćaćić su posle "ludog" meča i super taj-brejka poraženi od nemačke kombinacije...

- Moj meč u singlu je bio izvanredan. Tesan meč, kvalitetan. izuzetno visok nivo tenisa. Hvala Nikoli što je dao sve od sebe u dublu i trudio se. I on je bio neizvestan. Ispustili smo prednost od 3:0 u super taj-brejku i to nas je koštalo meča. Moramo da budemo ponosni i zadovoljni što smo se trudili i kako smo odigrali. Puno je emocija kada se igra za Srbiju, ostaje žal. Idemo dalje- rekao je Novak Đoković.

Đoković je prethodnom u izuzetnom meču savladao Aleksandra Zvereva.

- Svaka čast Saši, igrao je odlično protiv mene i u singlu i dublu. Ritern mi je dobro radio, završio sam dobro u singlu, ali izgubili smo na kraju, šteta. Težak poraz.

 

Đoković je ponovo pokazao emocije na terenu i nezadovoljan kako su se odvijale stvare na terenu razbio reket!

Nemci su osvojili četiri poena u nizu i tako uzeli gem, što je Đokovića žestoko iznerviralo.

- Žao mi je što smo izgubili, ne razmišljam o tome koliko ću se dana odmoriti- još jednom je Đoković priznao koliko mu je teško zbog poraza.

Nikola Ćaćić se dobro pokazao.

- Hvala Nikoli što se borio. Nije bilo lako da ovako odigra u prvom meču za srpski tim i to ovako važan meč. Svaka čast za borbu i dobru energiju- zaključio je Novak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading