TOTALNI POTOP U AUSTRALIJI: Gren slem JOŠ VIŠE UGROŽEN, zbog rizika ODLOŽEN ŽREB!

Autor:

Sport

04.02.2021

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na svega par dana od početka Australijan opena, desila se katastrofa.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Nole se vratio u karantin, gde će do petka, umesto do četvrtka, čekati žreb za AO

Ako vam je trebao dokaz šta samo jedan zaraženi može da uradi širim masama, dobili ste ga pred prvi Gren slem u godini.

Kao što smo vam već preneli, jedan od zaposlenih u hotelu određenom kao "balon" za tenisere nije se pridržavao mera, pa je pozitivan na koronu.

To je organizatore bacilo u totalnu paniku, pa je najpre naređeno da se svih 500 učesnika (zaposlenih i tenisera) ponovo vrati u karantin dok ne budu testirani, a onda su i otkazani mečevi pripremnog turnira koji su trebali da budu na današnjem programu.

Finalni "ekser u kovčegu" Australijan opena došao je u vidu najave da se čak i žreb odlaže, pa sada nije uopšte jasno kada ili kako bi turnir mogao da se nastavi, imajući u vidu da je sistem koji su probali da uspostave radi bezbednosti nepouzdan.

Žreb će se sada održati u petak, 5. februara, umesto 4.

Australijan open startuje u ponedeljak, pa je sve izvesnije da će od završetka započetih turnira do početka Australijan opena razmak biti još manji nego što je planirano.

 

Srbija će na žrebu imati ukupno šest predstavnika i tou sve tri kategorije. Novak Đoković brani titulu i prvi je nosilac muškog singla, dok su tu još Filip Krajinović, Dušan Lajović, Nina Stojanović i Olga Danilović, kao i Nikola Čačić u dublu.

RepublikaFoto: Starsport
Srbija će na žrebu za AO imati šestoro učesnika, među kojima će biti Đoković i Danilovićeva

Prvi put u istoriji turnira, žreb će se održati iza zatvorenih vrata usled pandemije. Zbog toga ljubitelji tenisa neće moći da ga isprate u prenosu uživo kao što je slučaj bio svih prethodnih godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading