PLAČE K'O KIŠA ZA FEDEREROM: Đoković ili Nadal? Vilander otkrio ko SIGURNO osvaja Australijan open!

Autor:

Sport

31.01.2021

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šveđanin u svom stilu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mats Vilander i Novak Đoković

Šveđanin Mats Vilander iznenadio je svetsku javnost prognozom da će Novak Đoković "sigurno osvojiti Australijan open", ali i da postoji mogućnost da prebaci brojku od 20 Grend slem titula.

Bio bih iznenađen da Novak ne osvoji još jednu titulu, mislim da će tamo biti zaista teško pobediti ga. Ima veliku šansu da ove godine stigne i do te 20. grend slem titule. Ukoliko zaista želi da stigne Rodžera i Rafu, ovo mora da bude velika godina za njega, jer će ovi mlađi predstavljati sve veći problem i izazov u narednim godinama - ocenio je legendarni švedski as i dodao:

On je lider, neko čija se reč sluša, neko ko se ne plaši da kaže šta misli. To je pohvalno čak iako je jasno da vaši predlozi neće biti prihvaćeni.

On posebno žali što Rodžer Federer neće nastupiti na Otvorenom prvenstvu Australije, ali veruje da Švajcarac još nije rekao završnu reč.

U Melburnu ga nema ove godine, ali ako ne bude imao problema fizičke prirode, može da se sa pravom nada trofeju na Vimbldonu, gde može da pobedi uvek. Rolan Garos i US Open su teža stvar, ali Rodžer je ionako zacrtao Vimbldon i Olimpijske igre za ovu godinu, očekujem bar jedan veliki rezultat od njega - zaključio je Mats Vilander.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading