DVA DANA PRE POČETKA ATP KUPA: Selektor Srbije bez dlake na jeziku o VELIKOJ PROMENI!

Autor:

Sport

31.01.2021

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Viktor Troicki.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Viktor Troicki i Novak Đoković tokom prošlogodišnjeg izdanja ATP kupa

Selektor Srbije Viktor Troicki izneo je svoja očekivanja pred start ATP kupa, a podvukao je da se sada nalazi u mnogo drugačijoj ulozi u odnosu na 2020. godinu kada je pomogao sadašnjim izabranicima da stignu do pehara.

- Srbija brani titulu, ovo je drugi ATP kup. Moja uloga ove sezone neće biti u igračkom kapacitetu - prošle godine sam igrao, sad sam kapiten tima. Pokušaću da pomognem momcima sa svojim iskustvom u timskim takmičenjima. Želim da imamo tu dobru atmosferu, nadam se da ćemo biti uspešni i ove godine. Imamo zaista tešku grupu, možda i najtežu. U timovima Kanade i Nemačke su odlični igrači. Verujem u naš tim i očekujem sjajne mečeve - rekao je Troicki.

Nova uloga je velika novina i za bivšeg srpskog tenisera.

Ovo mi je debi u sezoni. Naravno da volim tenis, dugo sam u njemu, oduvek sam uživao u svim timskim takmičenjima. Često sam i kao igrač davao savete sa strane kolegama, nadajući se da mogu da pomognem. Svakako, ovo će za mene biti drugačije iskustvo u odnosu na ono kada sam igrao, ali nadam se da ću imati uspeha i na ovom mestu kao i kada sam bio igrač.

On veruje da će tim koji predvode Novak Đoković i Dušan Lajović ponovo biti uspešan, a prvi test je Kanada koju predvode Denis Šapovalov i Miloš Raonić.

Prošle godine imali smo neverovatnu atamosferu na tom putu do titule. Imali smo ogromnu podršku navijača u Brizbejnu i Sidneju, za te dane nas vežu lepa sećanja, bilo je to sjajno iskustvo za sve. Sa Novakom je uvek sve lakše, on je uradio svoj deo, dobio sve svoje mečeve. Nadamo se tome i sada. I Dušan Lajović je opet u timu, bio je sjajan prošle godine. Ovo je teško takmičenje, igraju ga velike teniske nacije. Tu su sve sjajni igrači, neće biti nimalo lako - zaključio je Viktor Troicki.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading